Източник, кадър и видео: БТВБез съмнение сме изправени пред сериозно

...
Източник, кадър и видео: БТВБез съмнение сме изправени пред сериозно
Коментари Харесай

Румен Радев: Изправени сме пред сериозно предизвикателство

Източник, кадър и видео: БТВ

Без подозрение сме изправени пред съществено предизвикателство – и като общество, и като стопанска система, и като обществен живот. Това сподели президентът Румен Радев, който е на посещаване в Плевен.

Там той посети индустриално дружество и се срещна с прилаганите превантивни ограничения за гарантиране на безвредни условия на труд и непрестанен индустриален развой. Държавният глава акцентира, че е от изключителна значимост в действителния живот да се извършват напътствията на Националния действен щаб.

„ Затова голямото натоварване е върху общините. Да намерят салдото – от една страна да запазим публичното здраве посредством редица ограничения, в това число и ограничаващи, въпреки това никога да не допуснем парализа на стопанската система и публичния живот. ”, сподели Радев.

По думите му Община Плевен ползва всички нужни старания да не се допусне спиране на индустриалната активност, включен и научният капацитет на града.

„ Мерките са ясни. Според мен не би трябвало политиците да се вършат на лекари и противоположното – би трябвало да се извършват напътствията на Националния действен щаб. Те са ясни, само че страната би трябвало да подкрепя по всякакъв начин – ресурсно, с всички вероятни запаси и капацитет, който има, тъй че да се оправим. (…) Общественото здраве стартира от грижата за медицинския капацитет. Те са хората, които сега би трябвало и ще ни изведат от тази рецесия. Към тях би трябвало да е ориентирано цялото държавно внимание, като мотивация, съоръжение, подготовка, подготовка, условия на труд “, уточни още президентът. Той прикани за дисциплинираност от страна на жителите.

На въпрос за какво не е показал такова държание и на Шипка на 3 март, президентът отговори, че в този момент към този момент има ясни рекомендации на щаба, до момента в който тогава такива към момента не са били разпоредени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума м
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР