Източник и снимка: Миролюба Бенатова, фейсбукКОМУНИКАЦИЯТА КАТО ХАРАКТЕРДа подмяташ реплики,

...
Източник и снимка: Миролюба Бенатова, фейсбукКОМУНИКАЦИЯТА КАТО ХАРАКТЕРДа подмяташ реплики,
Коментари Харесай

Бенатова за евродепутат от ГЕРБ: Хекимян го пита за къщата в Барселона, той му отговаря с вметки за аутокюто

Източник и фотография: Миролюба Бенатова, фейсбук

" КОМУНИКАЦИЯТА КАТО ХАРАКТЕР

Да подмяташ реплики, които вероятно да уязвят журналиста, когато чуеш неуместен въпрос, разобличава, господа политици от ръководещите и техните патерици. Разобличава вас. Днес, в ролята на зле затулен садист, влезе евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Антон Хекимян го пита за къщата в Барселона, той му дава отговор с вметки за аутокюто (апаратът, на който са изписани анонсите, които водещите четат), споделя, че нямало от къде да чете и пробва да измества центъра на диалога.
Вчера Тома Биков употребява същия прийом против мен. Аз го запитвам какво се е трансформирало, че през 2012а назовава Борисов деспот, а през днешния ден не би му изискал оставката. Той ми отвръща, че през 2012а съм вземала изявленията от Борисов (сякаш това е нещо неестествено, поради, че съм журналист).
Миналата седмица, като се усети натиснат, Марешки подметна, че и Ани Цолова по този начин го притискала, само че " към този момент я няма ", а той е в Народното събрание.
Освен, че това държание не е добра информационна тактика, демонстрира уязвимост, уважаеми събеседници. Липса на причини.
И липса на геройство ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР