Източник Фокус, снимка БулфотоАтака“ се регистрира в ЦИК за европейските

...
Източник Фокус, снимка БулфотоАтака“ се регистрира в ЦИК за европейските
Коментари Харесай

Сидеров: От малък много се влияя от Слави Трифонов, но между нас е...

Източник " Фокус ", фотография Булфото

„ Атака “ се записва в ЦИК за европейските избори на 26 май. Лидерът на партията Волен Сидеров уточни, че са събрани над 4000 подписа. 

„ Листата не е подготвена, защото сега тече Политическа академия – това е едно предаване и съревнование, което тече всеки ден и аз съм жури. В него вземат участие младежи, които не са членове на партиен актив, не са били депутати “, съобщи водачът на „ Атака “, представен от Фокус. 

Сидеров изясни, че кандидатстването за предаването е до 21 април, а по-късно феновете ще подредят листата. „ Т.е. аз за първи път давам опция млади и неопетнени хора да бъдат подредени съгласно волята на феновете “, сподели още той.

На въпрос дали е повлиян от сходна самодейност, проведена от телевизионния водещ Слави Трифонов, Сидеров отговори: „ Аз доста се въздействам от Слави Трифонов от дребен. И всичко, което върша, е под негово въздействие. Но тънката разлика е, че когато едно развлекателно шоу прави кастинг за политици, то не им дава късмет за изява. При мен е нещо друго - защото съм в одобрена партия, аз давам опция на тези, които се класират, да станат една банка от фрагменти, които по-късно да имат път към политиката “. 

Сидеров уточни, че „ Атака “ ще бъде нещо като школа, която да ги образова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР