Източник Фокус, илюстрация БулфотоИндийка на 73 години роди близнаци, бащата

...
Източник Фокус, илюстрация БулфотоИндийка на 73 години роди близнаци, бащата
Коментари Харесай

BBC: Индийка на 73 години роди близнаци, бащата на 82 години получи удар на следващия ден

Източник " Фокус ", илюстрация Булфото

Индийка на 73 години роди близнаци, бащата на 82 години получи удар на идващия ден, предава BBC, представен от " Фокус " .

" Майката и бебетата се оправят добре ", сподели в началото доктор Ума Санкар, лекарят на дамата, пред BBC. Мангаяма Ярамати сподели, че тя и брачният партньор й, който е на 82 години, постоянно са желали деца, само че до момента не са били в положение да заченат.
" Ние сме необикновено щастливи ", сподели нейният брачен партньор Ситарама Раджарао пред BBC в четвъртък, часове след раждането на бебетата, само че единствено ден по-късно господин Раджарао получи неочакван инсулт и сега се лекува в болница.
" Нищо не е в нашите ръце. Каквото и да се случи, това ще се случи. Всичко е в ръцете на Бог ", сподели бащата, когато е бил запитан кой ще се грижи за децата, ако нещо се случи с двойката заради напредналата им възраст.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР