Изследователи са потвърдили достоверността на поразителните праисторически пещерни изображения, открити

...
Изследователи са потвърдили достоверността на поразителните праисторически пещерни изображения, открити
Коментари Харесай

10 000-годишните пещерни рисунки на НЛО в Индия

Изследователи са удостоверили достоверността на поразителните праисторически пещерни изображения, открити в Индия. На рисунките, които се правят оценка от експертите на към 10 000 години, ясно се виждат няколко фигури на неземни същества и обекти във формата на дискове.

Департаментът по археология на индийския щат Чатисгарх се обърнала за помощ към разнообразни институции, с цел да дефинират природата на тези изображения. Експертите били изумени от сходството сред изобразените фигури и обекти с извънземните и летящите чинии, които постоянно виждаме в научнофантастичните филми. Според един от индийските специалисти това наподобява, като че ли „ античните хора преди 10 000 години са изобразявали своите усещания, като са се нагледали на фантастични филми “.

Възможно ли е преди 10 000 години да са изобразявали това, което са виждали в реалност? В изгода на тази версия приказва това, че тези рисунки наподобяват на други пещерни изображения, открити в разнообразни елементи по света. Скалните рисунки в Чатисгарх не са единствени по рода си, те са много типични за няколко антични култури. Според локалния археолог Дж. Р. Бхагат това в действителност може да значи, че хората от незапомнени времена са ставали очевидци на аудиенция на Земята от посетители от други планети, което са запечатали на стените в своите пещери. Необходими са още изследвания, с цел да се разбере изцяло характера на изображенията, за което индийският отдел нямал специалисти.

Я, космонавт на стената на средновековна черква!

Мистериозно, има няколко вярвания измежду локалните поданици в близките села. Докато някои се прекланяли пред рисунките, други разказвали истории, които са чували от бащите си. Те говорели за „ хора рохела “ (rohela people) – ниски същества, спускащи се от небето с летящи обекти с кръгла форма. Те вземали по един или двама локални поданици, които в никакъв случай повече в никакъв случай не се прибирали. „ Рисунките са изпълнени в естествени цветове, които съвсем не са избледнели, макар годините. Странните фигури държат в ръцете си нещо, което наподобява на оръжие, и са лишени от ясни черти – на главите им няма нито носове, нито уста. На някои рисунки съществата са облечени в галактически скафандри. Не можем да изключим съществуването на въображение на праисторическия човек, само че вероятността създателите на рисунките да са си измислили тези облици, е доста дребна “, споделят археолозите.

Ancient Code

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР