Израелското правителство одобри с гласуване по телефона препоръката на министерството

...
Израелското правителство одобри с гласуване по телефона препоръката на министерството
Коментари Харесай

България отпада от „червения списък“ на Израел за пътуване

Израелското държавно управление утвърди с гласоподаване по телефона рекомендацията на министерството на опазването на здравето да отстрани България, Бразилия и Турция от листата на " алените " страни. Това значи, че имунизираните и излекувани израелци към този момент могат да пътуват на всички места по света, без да влизат в изолираност при завръщане, заяви в. „ Джерусалем пост “.

Досега, с цел да пътуват до тези дестинации, израелците трябваше да изискат особено позволение от комисия по изключенията. След това, когато се връщаха в , както имунизираните, по този начин и неимунизираните израелци трябваше да влязат в изолираност за период до седем дни, съобщи БГНЕС. 
 Иван Бакалов: Не стопират да се бълват нелепости какъв брой са зле в Израел - ето какъв брой Иван Бакалов: Не стопират да се бълват нелепости какъв брой са зле в Израел - ето какъв брой
" Не стопират да бълват нелепости какъв брой са зле в Израел, че се разболявали имунизирани, умирали имунизирани и т. н. В Израел от началото н...

Миналия месец министерството на опазването на здравето промени определението за изцяло имунизирани, като под " изцяло имунизирани " се схваща всеки, който е бил имунизиран през последните шест месеца с две дози или с бустерна инжекция, всеки, който се е възстановил през последните шест месеца, или всеки, който се е възстановил и е получил бустерна инжекция през последните шест месеца. Тези хора към този момент могат да влизат в Израел от " оранжевите страни ", които в противоположен случай биха претендирали изолираност при завръщане, и да бъдат изолирани единствено до момента в който се върнат резултатите от негативния им тест за ковид или за 24 часа - което от двете настъпи първо.

Същите правила към този момент ще се ползват и за Бразилия, България и Турция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР