Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви днес на седмично събрание на

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви днес на седмично събрание на
Коментари Харесай

Нетаняху настоява да пуснат заложниците в Газа, иначе войната продължава


Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи през днешния ден на седмично заседание на кабинета, че Израел няма да се съгласи на преустановяване на огъня след шест месеца на война против Хамас в Газа, до момента в който заложниците, арестувани в Газа, не бъдат освободени. Това оповестяват от Reuters.

Въпреки растящия интернационален напън, Израел няма да се поддаде на " рисковите " претенции на Хамас, разяснява още министър председателят.

Припомняме, че изказването му излиза в миг, когато следва да стартира нов кръг от договаряния за помирение в Египет. По-рано през днешния ден от южната част на линията Газа.

Вчера към 100 000 израелци излязоха на, като упорстваха за неговата оставка.

Световният напън за помирение в Газа нарастна през последните седмици. , че " ужасната война сред Израел и " Хамас " би трябвало да завърши ".  Джо Байдън за следващ път също прикани за незабавното преустановяване на огъня в линията Газа и приемане на съглашение.

Допълнително, на 25 април Бенямин Нетаняху, откакто  на предлагането на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, призоваващо още веднъж за преустановяване на огъня.
 Иран заплаши израелските посолства по света
Иран заплаши израелските посолства по света

Техеран се закани да отмъсти за убитите си военни командири в Дамаск
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР