Израелският премиер Бенямин Нетаняху влезе в спор с полицията заради

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху влезе в спор с полицията заради
Коментари Харесай

Нетаняху влезе в сблъсък с израелската полиция

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху влезе в спор с полицията поради " цунами " от изтекла в медиите информация, обвързвана с многото следствия за корупция против министър-председателя , осведоми ДПА.

Срещу Нетаняху се организират две следствия: едното е за приемане на дарове от милиардер в подмяна на услуги, а второто е обвързвано с контакт сред Нетаняху и издател на вестник за оказване въздействие на медийния пазар.

Друг случай, в който Нетаняху обаче не е обвинен, е обвързван с изказванията за рушвет по отношение на контракт за закупуване на немски подводници. Давид Шимрон, персоналният юрист на премиера и отдалечен родственик, е измежду главните обвинени.

" Няма да бъдем въвлечени в безпочвени офанзиви, които имат за цел да попречат на работата на полицията и да подкопаят върховенството на законния закон ", отбрани се полицията в необикновен ядосан отговор по адрес на Нетаняху.

Израелският министър председател употребява " Facebook " в събота, с цел да нападне полицейския комисар Рони Алшейх , че не стопира приключването на информация от полицията, намеквайки, че полицията е повлияна от външна мощ.

" Обществото от дълго време схваща, че има ясна медийна акция против премиера Нетаняху ", се отбелязва в известието.

Позицията на израелския водач е в отговор на изнесената от локалния Канал 2 информация в събота, че Нетаняху още веднъж ще бъде разпитан от полицията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР