Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заяви, че турският президент Реджеп Тайип

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заяви, че турският президент Реджеп Тайип
Коментари Харесай

Нетаняху отговори на Ердоган: Последният човек, който може да ни говори за морал

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху съобщи, че турският президент Реджеп Тайип Ердоган е „ последният, който може да ни приказва за морал “, в отговор на изявлението на Ердоган, че дейностите на Израел против Хамас „ не се разграничават от дейностите на Адолф Хитлер “, заяви „ The Times of Israel ”.

„ Ердоган, който прави геноцид против кюрдите, който държи международен връх по мятане в пандиза на публицисти, които се опълчват на ръководството му, е последният, който може да ни поучава за морал “, сподели той в Х.

27 декември 2023, 16:01

Ердоган съпостави Нетаняху с Хитлер

„ ЦАХАЛ е най-моралната войска в света, която се бори и отстрани най-отвратителната и жестока терористична организация в света: Хамас-ИДИЛ, която е направила закононарушения против човечеството и която Ердоган възхвалява и приема. “

За изказванията на турския президент приказва и Бени Ганц, член на израелския боен кабинет, който съобщи, че изказванията на Ердоган са „ явно изкривяване на действителността и опозоряване на паметта за Холокоста “. Говорейки на събитие в Анкара, Ердоган попита с какво дейностите на Израел се разграничават от тези на Адолф Хитлер.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР