Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху посети войските, разположени близо до северната

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху посети войските, разположени близо до северната
Коментари Харесай

Нетаняху: Хизбула отново подценява Израел както беше и през 2006

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху посети войските, ситуирани покрай северната граница на Израел с Ливан, и им сподели, че ливанската войнствена формация Хизбула " доста пъти е подценявала Израел през 2006 година и още веднъж ги подценява и през днешния ден ", заяви Си Ен Ен.

Нетаняху посети 769-та бригада, като им сподели: " Избрах да дойда в Кирят Шмона в деня, когато по нас беше открит противотанков огън. Хизбула ни подцени доста през 2006 година и ни подценява още веднъж ".

През юли 2006 година, след засада на израелски боен патрул, израелските сили минават границата с Ливан, с цел да унищожат позициите на Хизбула, а въздушните удари са ориентирани и против инфраструктурата и командирите на Хизбула.

" Не мога да се съглася, че е допустимо да се случи нещо, което не е в положение да се случи. Ще създадем всичко допустимо, с цел да възстановим сигурността на север и да дадем опция на вашите фамилии, тъй като доста от вас са локални, да се върнат безвредно вкъщи и да знаят, че с нас не може да си играят. Ще създадем всичко, което е належащо. Разбира се, избираме това да стане без необятна акция, само че това няма да ни спре ", сподели още Нетаняху.

Той добави: " Дадохме им образец какво се случва с техните другари на юг, това ще се случи и тук, на север. Ще създадем всичко, с цел да възстановим сигурността. " /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР