Израелските военни нападнаха словестно шведската активистка за климата Грета Тунберг,

...
Израелските военни нападнаха словестно шведската активистка за климата Грета Тунберг,
Коментари Харесай

С какво Грета Тунберг успя да вбеси Израел

Израелските военни нападнаха словестно шведската активистка за климата Грета Тунберг, откакто тя разгласява известие в поддръжка на палестинците. Тунберг сподели, че " светът би трябвало да приказва и да призове за неотложно преустановяване на огъня, правдивост и независимост за палестинците и всички наранени цивилни ", до момента в който войната Израел-Хамас ескалира и заплашва да се трансформира в районен спор.
 Охранителят на Тейлър Суифт, който напусна Съединени американски щати, с цел да пази Израел от Хамас
От охранител на Тейлър Суифт до Израелските отбранителни сили

Охранителят, който реши да пази родината си

Тунберг също показа в профила си в Instagram обява от основан в Германия пропалестински акаунт Palestine Speaks, който споделя, че в Газа се случва " геноцид ".

Palestine Speaks споделя детайлности за своето " отвращение против геноцида в Газа и репресивния държавен гнет на доста западни страни против всеки, който демонстрира и работи в взаимност с палестинците ". В отговор Арие Шаруз Шаликар, представител на израелската войска, споделя пред Politico: " Който се разпознава с Грета по някакъв метод в бъдеще, съгласно мен е покровител на тероризма ". Той прибавя: " Тъй като Грета демонстрира взаимност с Газа, без да споделя нито дума за кланетата на израелци, демонстрира, че тя в действителност не е в интерес на палестинците. Тя опустошава терора на палестинци или Хамас и Ислямски джихад под масата, като че ли не съществуват. "

Арие Шаруз Шаликар по-късно се извини за забележките си по отношение на поддръжниците на Тунберг и сподели: " Говорих от надълбоко възприятие на болежка и думите ми не отразяват персоналните ми възгледи или тези на Израелските отбранителни сили ".

Самата Тунберг също излезе с обновено изказване. " Разбира се, ние сме срещу всевъзможен тип дискриминация и осъждаме антисемитизма във всички форми. Това не предстои на разискване ", са точните ѝ думи.
 Куентин Тарантино в Израел - какво прави режисьорът във военна база в страната
Какво прави Тарантино във военна база в Израел

Режисьорът с забавна аудиенция

Екстремистите на Хамас провокираха най-сериозното военно експлоадиране от десетилетия, откакто започнаха насилствена офанзива против израелските общности по-рано този месец, убивайки повече от хиляда души и изстрелвайки ракети по огромни градове, в това число Тел Авив и Йерусалим. Оттогава Израел отвърна с безмилостна бомбардировка в линията Газа, до момента в който се пробва да унищожи Хамас. Пропалестински митинги избухнаха в цяла Европа, като държавните управления, в това число тези във Франция и Германия, се стремят да подхващат репресии.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР