Израелските сили снощи са убили най-малко петима палестинци на окупирания

...
Израелските сили снощи са убили най-малко петима палестинци на окупирания
Коментари Харесай

Израелските сили снощи са убили най-малко петима палестинци на Западния бряг

Израелските сили нощес са умъртвили минимум петима палестинци на окупирания Западен бряг, съобщи Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.

Двама палестинци от град Саир, са умряли от рани, получени в резултат израелска пукотевица, се споделя в изказването. Здравното ведомство по-рано заяви за гибелта на различен палестинец от бежанския лагер Каландия.

Най-малко 22 други палестинци са били ранени от патрони при конфликти с израелските сили в лагера, заяви палестинският Червен полумесец.

Израелските сили също по този начин са умъртвили двама палестинци в автомобил и са задържали други двама по време на нахлуване в град Калкилия, заяви формалната палестинска осведомителна организация УАФА, без да даде повече детайлности. В отговор на питане по отношение на случая, израелски боен представител съобщи, че " там е имало антитерористични действия " и че спомагателни детайлности ще бъдат оповестени по-късно.

На Западния бряг се следи внезапно повишаване на насилието и арестите, паралелно с продължаващата към този момент осем седмици война на Израел против бойците на " Хамас " в линията Газа, отбелязва Ройтерс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР