Израелските сили бомбардираха райони в южния граничен град Рафах, където

...
Израелските сили бомбардираха райони в южния граничен град Рафах, където
Коментари Харесай

Израел ескалира бомбардировките срещу Рафах, докато САЩ предупреждават за „катастрофа“

Израелските сили бомбардираха региони в южния граничен град Рафах, където се укрива повече от половината вътрешно разселено население на Газа, защото Съединените щати предизвестиха, че военни натискането в града може да бъде „ злополука “.

Хуманитарните организации предизвестиха за филантропична злополука, в случай че Израел извърши опасността си да навлезе в Рафа, където хората обезверено търсят заслон и е една от последните останали зони в Ивицата Газа, в която неговите войски не са се преместили.

„ Провеждането на сходна интервенция тъкмо в този момент без обмисляне и малко обсъждане в регион “, където се укриват един милион души, „ би било злополука “, сподели заместник-говорителят на Държавния департамент Ведант Пател в четвъртък.

Той сподели, че Вашингтон „ към момента не е видял никакви доказателства за съществено обмисляне на такава интервенция “.

По-рано генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш предизвести, че повече от милион цивилни са блокирани в града в южната част на Газа.

„ Полови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР