Израелската армия съобщи, че през нощта е нанесла въздушен удар

...
Израелската армия съобщи, че през нощта е нанесла въздушен удар
Коментари Харесай

Израелската армия атакува дома на лидер на „Хамас“

Израелската войска заяви, че през нощта е нанесла въздушен удар по дома на шефа на политическото бюро на „ Хамас “ в Ивицата Газа Яхия Синуар, без да посочи дали той се е намирал там, съобщи „ Франс прес “.

Армията " нападна дома на Яхия Синуар и на неговия брат терорист ", написа пресслужбата на армията в " Туитър ", където разгласява и видеоклип, показващ разрушената постройка, потънала в облак прахуляк.

Вчера израелските военновъздушни сили унищожиха и дома на зам.-шефа на политическото бюро на палестинската формация Халил ал-Хая, напомня ТАСС.
Снимка: Ройтерс
Пресслужбата на израелските сили за защита разгласява лист от 30 имена на водещи фигури от радикалните придвижвания " Хамас " и " Ислямски джихад ", премахнати от Израел от началото на военната интервенция преди една седмица.

Палестински екстремисти са изстреляли за няколко часа след среднощ 55 ракети против градове в Централен и Южен Израел, а в отговор Израел са пуснали минимум 100 бомби върху тунели и бункери на „ Хамас “ в централната и северната част на Ивицата Газа.
Снимка: Ройтерс
По последни данни в следствие от разменените ракетни удари от израелска страна са починали минимум 10 души, включително две деца, а от палестинска към 150, в това число 40 деца
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР