Израелската армия показа снимки и видео от команден център на

...
Израелската армия показа снимки и видео от команден център на
Коментари Харесай

Израелската армия показа видео от команден център на Хамас под болницата Аш Шифа

Израелската войска сподели фотоси и видео от команден център на " Хамас "  под болничното заведение " Аш Шифа "  в Газа.

По данни на израелските войски в болничното заведение " са открити оръжия, бойна техника и механически устройства, принадлежащи на ислямистката терористична формация. Претърсването на комплекса продължава, съобщи представителят на армията Даниел Хагари.

Военните разпространиха и видеоклип, който демонстрира част от материалите, открити в неназована постройка в болничното заведение, в това число автоматизирани оръжия, гранати, муниции и бронежилетки.

Watch as LTC (res.) Jonathan Conricus exposes the countless Hamas weapons IDF troops have uncovered in the Shifa Hospital`s MRI building:
— Israel Defense Forces (@IDF)

Говорителят на армията Джонатан Конрикус уточни във видеото чанта, скрита зад машина за ядрено-магнитен резонанс, съдържаща автомат, муниции, ръчни гранати и униформа. Други оръжия са били открити в различен долап, сподели той. На едно от оборудванията е бил подложен етикет с името на бригадите " Касам ". Намерена е и огромна част от информация, обвързвана с разузнаването. В момента всички находки се изследват обширно. „ Хамас “ отхвърля известията като " явни неистини и фарс ".

Според израелската войска в сряда вечерта тя е подхванала дейности против „ Хамас “ в болница " Шифа " в град Газа, като е умъртвила няколко бойци от палестинската формация. Операцията е траяла и в четвъртък вечерта.

" Тази нощ организираме целенасочена интервенция в болница " Ал Шифа ". Продължаваме да напредваме ", съобщи генерал-майор Ярон Финкелман в канала на армията в „ Телеграм “.

Контролираното от „ Хамас “ Министерство на здравеопазването разгласи, че по време на интервенцията с булдозери са били разрушени елементи от южния вход на болничното заведение. Според свързаната с " Хамас " осведомителна организация " Шехаб " в региона са били чути изстрели.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР