Израел ще удължи ограниченията си за пътуване, включително забраната за

...
Израел ще удължи ограниченията си за пътуване, включително забраната за
Коментари Харесай

Израел удължава коронамерките с най-малко 10 дни

Израел ще удължи рестриктивните мерки си за пътешестване, в това число възбраната за влизане на всички задгранични жители, с още минимум 10 дни, с цел да спре навлизането в страната на нови случаи на ковид от вида.

В изказване, направено от министър-председателя на Израел и министъра на опазването на здравето Ницан Хоровиц, се показва, че рестриктивните мерки за пасажерите, идващи на интернационалното летище " Бен Гурион " в Израел, ще важат най-малко до 22 декември, оповестява „ Гардиън “.
Заради " Омикрон ": Израел затваря границите си изцяло
Израел заяви, че ще забрани на всички чужденци да влизат на негова територия поради разпространяването на новия вид на ковид...

Съгласно актуалните условия всички израелци, завръщащи се от чужбина, би трябвало да се самокарантинират, до момента в който получат удостоверение за негативен резултат от PCR теста за ковид, а идващите от високорискови страни би трябвало да се изолират в карантинен хотел, ръководен от страната, до момента в който получат негативен резултат от PCR теста.

В изказването се показва също, че през идващите дни могат да бъдат наложени спомагателни ограничавания и тласъци за имунизиране.

Досега Израел е открил минимум 21 случая на разновидността Омикрон.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР