Израел наложи тежки ограничения за пристигащите от България. От 23

...
Израел наложи тежки ограничения за пристигащите от България. От 23
Коментари Харесай

Израел наложи дълга карантина за пристигащи от България

Израел наложи тежки ограничавания за идващите от България. От 23 октомври (петък) влизащите в страната ще бъдат поставяни 14-дневна карантина, като не всички българи имат право да пътуват до израелската страна. Двуседмичната изолираност ще се ползва и за израелските жители, които се връщат от България.

България беше преместена листата с най-рисковите страни поради огромния растеж на инфектираните с ковид в последно време. Освен нашата страна израелските управляващи реалокираха в този лист и Англия, Ирландия и Йордания.

В края на предишния месец в Израел беше наложена 3-седмичнa обсада, с цел да се ограничи разпространяването на ковид. Затвориха магазини, заведения, учебни заведения, синагоги и всевъзможни обществени места. Жителите на страната нямаха право да излизат от домовете си без уважителна причина и даже честваха обичайните еврейски празници в най-тесен кръг. Благодарение на строгите ограничавания, израелските управляващи съумяха да понижат броя на инфектираните, само че не бързат да отстраняват рестриктивните мерки.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Израелските управляващи възобновяват самолетните полети с Българи...

Кой може да пътува до Израел и какво е нужно?

До Израел ще бъдат допускани хора, които имат позволено престояване (карта за престояване и/или виза), служащи, студенти, близки родственици на открити в страната жители, филантропични случаи (имащи потребност от лечение).

При всички случаи, при които български жители пътуват до Израел, те би трябвало да потърсят авансово подпомагане от израелското посолство в София. Информация за това на кого е позволено да пътува и каква е процедурата може да се откри на следните адреси:

При потребност от подпомагане, българските жители могат да се обръщат към посолството на България в Тел Авив на тел. + 972 3 696 13 72, както и на дежурния телефон при незабавни случаи: +972 547640089 и +972 545954379.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР