Изпуснаха златното време за ваксинация, до август- началото на септември

...
Изпуснаха златното време за ваксинация, до август- началото на септември
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Изпуснаха златното време за ваксинация

Изпуснаха златното време за имунизация, до август- началото на септември трябваше да сме завършили. Ваксинирайте колкото може повече, непрекъснато даже, тъй като единствено това е спасението, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов който беседва с медицински личен състав на общинската болница в Гоце Делчев.

Ние инвестирахме доста в първата линия на докторите, сестрите, доста пари се дадоха. Нямаше лекарството за разреждане на кръвта, ремдесивир нямаше. 83 милиона платихме целево за ремдесирвир единствено да има всяка болница като изиска. Изпуснаха времето за имунизация, в този момент се самозалъгват със зелен документ. Разбирам ви, да си скъсаш трудовата брошура, през днешния ден ти бият инжекция и получаваш зелен документ. Резултатът е след един месец, през това време си толкоз подобаващ за вируса, колкото и да не си имунизиран, разяснява той.

Опитаха се да излъжат хората, само че не могат да излъжат вируса, той не гледа имаш ли публикуван зелен документ, подправен или не, сподели още Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/861909271191394
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР