Изправи се България вече официално е регистрирана. Вчера завърши процедурата

...
Изправи се България вече официално е регистрирана. Вчера завърши процедурата
Коментари Харесай

Манолова регистрира партия „Изправи се България”

„ Изправи се България ” към този момент публично е записана. Вчера приключи процедурата и сме вписани в регистъра на политическите партии ”, похвали се водачът ѝ Мая Манолова с обява на страница си във Facebook.

Манолова акцентира, че датата е била празнична – Петровден, а всички останали дати в календара на партията също са били символни.

„ Щастлива съм, че с толкоз доста хора с идея се събрахме, с цел да се борим за една друга България, която да бъде майка, а не мащеха на жителите. Продължаваме да се борим за отбрана на хората от монополи, за по-високи приходи, тъй че да няма хора, които да работят и да не могат да свързват двата края. Разкриваме корупцията и се борим за чиста и зелена България ”, декларира Манолова.

Тя декларира и първите си задания за Народното събрание – измежду тях са повишение на заплати и пенсии, прекъсване на спекулата с горивата, отбрана от безобразията на колектори, ЧСИ-та, банки.

„ И ще кажем СТОП на олигарсите, които печелят, до момента в който тровят въздуха и водата, изсичат горите и застрояват парковете ”, написа в умозаключение Манолова. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР