Използването на SPF защитата целогодишно е изключително важно. Това каза

...
Използването на SPF защитата целогодишно е изключително важно. Това каза
Коментари Харесай

Станислава Филипова: В България имаме дефицит на витамин D, който е важен за костите

Използването на SPF отбраната целогодишно е извънредно значимо. Това сподели в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “  козметикът Станислава Филипова. " Слънчевите лъчи, които проникват в кожата, са тези, които деструктивно въздействат на нашите кафези. Ние нямаме чувствителност за тези лъчи, а те акумулират във времето и водят до появяването на пигментни петна, поява на фини или не толкоз фини бръчки, срутване на овала. Тези UV лъчи образуват доста свободни радикали, а те от своя страна унищожават кафези. Това значи, че една нездрава клетка не може да действа вярно. Най-мощният антиейдж протектор това е SPF отбраната. “

Станислава Филипова посъветва всеки човек целогодишно според от сезона и фототипа (светъл/тъмен тип) на индивида да употребява от 15-30 до 50 фактор SPF отбрана.

" България се намира в един географски пояс, в който се следи един спад на равнището на Витамин D, което е обикновено за нашите географски ширини. Ние кардинално имаме недостиг на Витамин D, а синтезът на Витамин D е доста значим във връзка с костната ни конструкция и на други процеси в организма “, - сподели още козметологът Станислава Филипова, и предложи след избрана възраст да се вършат проучвания за равнищата на Витамин D в организма и съвещания с ендокринолог.

Солариумите освен не са здравословни, само че са и рискови за живота, счита Станислава Филипова. " Това са към 28 слънца едновременно в нашата кожа. Има по какъв начин да стане постоянен, здравословен загар, само че не по този метод, “ безапелационна е тя.

Когато един човек има предразположеност бенките му да се трансформират и появяват нови с годините, е добре да се отиде на кожен лекар, както това е добре да има прегледи за предварителна защита за рака на кожата. " Бенки, които трансформират релефа и формата си, би трябвало наложително да бъдат прегледани, “ заключи Станислава Филипова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР