Използвах пълноценно времето на извънредното положение. Ние хората от научната

...
Използвах пълноценно времето на извънредното положение. Ние хората от научната
Коментари Харесай

Проф. Георги Близнашки: Румен Радев се превръща във все по-голям проблем за държавата

Използвах пълноценно времето на изключителното състояние. Ние хората от научната общественост използваме свободното си време, с цел да останем уединено с мислите си. Като цяло се справихме по един доста добър метод. За Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изключителното състояние е неговата буря. Той е точният човек в точното време. Успяхме да овладеем обстановката, тъй като създадохме организацията по-рано. Това съобщи преподавателят по конституционно право и някогашен длъжностен министър председател проф. Георги Близнашки  Георги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 година в с. Скравена, Софийска в предаването „ Неделята “ по Нова телевизия.

Радев: Българите излязоха от хипнозата. Сега се питат "Какво се случи? "

„ Разпространението на ковид се ограничи. Взеха се решителни ограничения в ранната фаза. Основното значимо е събитието, че хората схванаха, че страната я има, тя е тук. Ситуацията остана под надзор от самото начало. Лично аз скърбя, че не издържахме още две седмици, тъй като беше належащо. Ние разхлабихме ограниченията, тъй като други започнаха да го вършат. Предупрежденията, че в България следва втора вълна, вървят “, добави той.

По думите му, изключителното състояние е трансформирало политическата обстановка в страната.

„ Внушенията за тирания отидоха по дяволите. При нас нещата се разпростряха в границите на Конституцията. Опозицията не спря да приказва, до момента в който трябваше да има консолидация. Поредният неверен ход на президента бе питането на Конституционен съд за пояснение имунитета на президента. Обявяването на изключителна обстановка е заложено в закона, тъй като бе нужно да се опази живота и здравето на хората. Бе лимитирано единствено правото на напредване. Президентът се повлия от фактори, които желаят властта неотложно. Българска социалистическа партия вярно първоначално потеглиха да търсят единодушие, само че след това се отклониха “, разясни преподавателят по конституционно право.

Срив в рейтинга на Радев, растеж в доверието към Борисов

„ Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се трансформира във все по-голям проблем за страната. Абсолютно безконтролно той се опита да извади. Ти си се заклел да спазваш Конституцията, не можеш да тръгваш против нея. едно е да атакуваш държавното управление, друго е да разрушаваш страната. Той се оказа вълк, облечен в овча кожа. Президантът се стреми да се отиде към властническа форма на ръководство. Трябва да се разбере, че демокрацията е необратим развой и никой не може да промени това “, сподели още проф. Близнашки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР