Изплуваха разтърсващи разкрития за жестокото нощно меле край Панчарево. Припомняме, че

...
Изплуваха разтърсващи разкрития за жестокото нощно меле край Панчарево.
Припомняме, че
Коментари Харесай

Разтърсващи разкрития за жестокото меле край Панчарево

Изплуваха разтърсващи разкрития за жестокото нощно меле край Панчарево.

Припомняме, че при случая пострадаха девет души, някои от които са в сериозно положение. Според последната информация, при мелето е умрял един човек.

Верижната злополука се е случила на разклона за Бистрица, където лидерът на автомобил губи ръководство и се блъска челно в друга кола. Загиналият на място мъж е към 30-годишен. Пострадали са младежи на 16,17 и 18 години. 

Трите съществени версии за жестокото меле са погрешно изпреварване, превишена скорост или приложимост на алкохол. 
С полифрактура и счупвания на низък крак, таз и гален е жена на 29 години. Тя към момента е в хирургична зала, защото медиците вършат опит да спрат кръвоизливите в коремната област. Междувременно се обработват и счупванията й. Състоянието й е извънредно тежко и медиците не смеят да вършат прогнози.

Д-р Славчо Близнаков от „ Св. Анна “, където са настанени някои от потърпевшите в мелето разкри, че 18-годишна госпожица е с контузия на лицевите кости и мозъка, и фрактура на ръката. Тя е нормализирана, само че 16-годишна госпожица е в кома и е откарана в болничното заведение в извънредно положение. Тя е с тежка черепно-мозъчна контузия, както и контузии на гърди, стомах и бедра. За момента са възобновени сърдечната й активност и дишането, и е опериран далакът й.

Трето момиче пък е в реанимация с гръдно-коремна контузия и фрактура на тазобедрената става. Животът на две от девойките е в заплаха, а положението на едно от тях е извънредно тежко.

Междувременно стана ясно, че лидерът, провокирал жестокото меле е рецидивист на пътя - има над 20 акта и 3 фиша за разнообразни нарушавания.
Източник: blitz.bg
 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР