Изплуваха брутални подробности около убийството в Слънчев бряг. Екзекутираният е

...
Изплуваха брутални подробности около убийството в Слънчев бряг. Екзекутираният е
Коментари Харесай

Изплуваха бруталии около зверското убийство в Слънчев бряг - макето си го получило след секс-оферта към малолетния Мишо

Изплуваха брутални детайлности към убийството в Слънчев бряг. Екзекутираният е 50-годишният северномакедонец Игор Николовски, безапелационни са източници на бургаският уебсайт Флагман.бг.

Жестокото закононарушение е осъществено през вчерашния ден от 14-годишния Михаил Х. Той нападнал жертвата си с дървен прът по главата. След смъртоносните удари пренесъл тялото в гориста околност в региона на ресторант " Бъчвата " и го е скрил с дъски. Полицейските чиновници обаче доста бързо разкрили както натрупа, по този начин и причинителя.

По информация на осведомени до убийството се е стигнало, откакто възрастният мъж загатнал за интимни връзки с малолетния Михаил. Двамата са се засекли в Слънчев бряг, след което македонецът предложил на 14-годишното момче да го почерпи. По време на срещата 50-годишният мъж е предложил да отидат на по-усамотено място, където да вършат секс. Малкият буен, взел дървен прът и почнал да го постанова по главата. Няколко удара били задоволителни, с цел да издъхне. 

От полицията обаче към момента не удостоверяват тази версия. Те работят по всички версии, в това число и обир. Тепърва ще се открива какви са били претекстовете на Михаил, с цел да извърши тежкото закононарушение. Той бил много проблематичен, хората от обкръжението му също имали престъпни регистрации. 

Ако бъде прието за отговорно, 14-годишното момче ще лежи в пандиза до 5 години, защото се касае за малолетно лице.  

Колегите от флагман.бг оповестиха още, че Игор живеел в Слънчев бряг от години, има регистрация за краткотрайно престояване у нас. За последно е влезнал в страната ни на 24.01.т.г. през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюешево. 

Има данни за педофилство, само че е в развой на изясняване. Макето е имал сходни пристрастености, разкриха още наши източници.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР