Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния

...
Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния
Коментари Харесай

Първият лайв концерт на X Factor и първи елиминации

Изпитания, алтернативи и впечатляващи гласове бяха в центъра на подготвителния лагер на X Factor. По време на сериозните провокации станаха ясни и категориите, които четримата ментори ще направляват в пети сезон. Тази година Саня ще работи с тима на Момичетата, а Криско ще предава опит на категория Момчета. Участниците от 25+ ще получават напъствия от Заки, а групите ще се съветват с Любо. Музикалните столове изпратиха към идващия стадий на шоуто – Къщи на съдиите, някои от най-изразителните участници от кастингите като Дахмара, Вирджиния, Теодор и други. „ За мен ще бъде чест да си в моя тим! “, съобщи просълзена Саня след представянето на 15-годишната Мирослава Тодорова. Единствената дама в журито съпостави изпитаната страст с  представянето на Кристиан Костов, който стартира звездната си кариера точно в X Factor България. менторите ще се срещнат с евентуалните финалисти в последния стадий преди огромната сцена – Къщите на съдиите.
 Саня Заки
Дългоочакваният старт на концертите онлайн ще бъде на 22 октомври от 20:00 ч. по NOVA, когато участници, жури и аудитория ще се потопят в магията на X Factor „ Сътворението на звездите “. За първи път в историята на шоуто в България феновете ще видят в една вечер музикалните осъществявания и трагичната развръзка – първите елиминации. „ Адреналинът за финалистите и техните почитатели ще бъде извънредно висок. Всеки един може да напусне вечно блестящата сцена в края на концерта. “, разясняват от продукцията, дни преди първия лайв.

Актуални новини ще откриете на, както и на.Епизодите на шоуто можете да видите на, а обособени осъществявания можете да видите на
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР