Изпълнителят Крис Браун ще бъде съден за изнасилване в Калифорния,

...
Изпълнителят Крис Браун ще бъде съден за изнасилване в Калифорния,
Коментари Харесай

Съдят Крис Браун за изнасилване

Изпълнителят Крис Браун ще бъде съден за обезчестяване в Калифорния, като хипотетичната жертва твърди, че я е дрогирал и нападнал на яхта в дома на рап магната Диди във Флорида, съобщи Агенция Франс Прес.

Жената, разпозната в правосъдните документи единствено като Джейн Доу, желае 20 милиона $ обезщетение от R&B звездата.

Според гражданския иск, който беше заведен в четвъртък, Браун е поканил дамата, разказана като хореограф, танцьор, модел и музикален реализатор, на яхтата малко откакто пристигнала в Маями на 30 декември 2020 година

Тя споделя, че питието, което й предложил там, я е предиздвикало да се почувства „ дезориентирана (и) физически нестабилна “.

В документите се споделя, че Браун я е отвел в спалнята, където макар нейната опозиция я е изнасилил.

„ Травматичните събития, които ищцата Джейн Доу е претърпяла, шокират съзнанието и би трябвало да ужасят всички нас “, се споделя в желае, заведен в Лос Анджелис.

„ Дойде моментът да изпратим известие до подсъдимия Крис Браун - стой! “.

„ Съответно, ищцата Джейн Доу подава тази тъжба, търсейки правдивост за себе си (и също по този начин с вярата, че може да послужи като образец за другите), които в този момент или в предишното са се оказали във властта на ответника Крис Браун. “

Адвокатите Ариел Мичъл и Джордж Врабек споделиха пред TMZ, че клиентката им не е съобщила на полицията за хипотетичното нахлуване, тъй като се е срамувала.

Носителят на премията „ Грами “ Браун влезе в профила си в „ Инстаграм “, откакто се появи новината за обвиняването.

„ НАДЯВАМ съдебна експертиза, ЧЕ ЩЕ ВИДИТЕ ТОЗИ ШАБЛОН НА [емоджи със синя шапка] “, написа той. Емоджито със синята шапка се употребява за обозначаване на погрешни изказвания, обвинявания в неистина.

„ Винаги, когато пущам музика или планове „ ТЕ “ се пробват да извадят някакви същински нелепости. “

Браун не посочи кои са " те ".

През 2009 година Браун беше наказан за побой над сътрудника си певицата Риана, негова другарка по това време, която пропусна премиите „ Грами “ поради пострадванията си.

Преди той също е упрекван в обезчестяване на жена в първокласен хотел в Париж. Той отхвърлил желае и не му е повдигнато обвиняване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР