Изпълнителният комитет на реши да подаде оставка. Това съобщи ръководството

...
Изпълнителният комитет на реши да подаде оставка. Това съобщи ръководството
Коментари Харесай

Изпълнителният комитет на ВМРО реши да подаде оставка

Изпълнителният комитет на реши да подаде оставка. Това заяви управлението на Вътрешна македонска революционна организация във Facebook, на страницата на партията. 

" Благодарим за поддръжката на същинските български родолюбци, които избраха Вътрешна македонска революционна организация. Благодарим за поддръжката в тежката политическа, икономическа и здравна конюнктура. 
Вътрешна македонска революционна организация внесе сигнал до ЦИК за изборите в Турция
Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация внесе сигнал до ЦИК за непозволената пропаганда в интерес на претендента за президент на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и на п...

" След разбор на изборните резултати управлението на Вътрешна македонска революционна организация, в лицето на Изпълнителния комитет, взе решение да подаде оставка и да свика Организационен съвет, за подготовка и привикване на конгрес на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “. Задача на този конгрес ще бъде да вземе решения за бъдещето на Организацията и да избере ново управление.

Оставаме правилни на българската национална идея. Призоваваме българските политически партии, показани в Народното събрание, да не отстъпват от отбраната на българските ползи в Македония. Кауза, която ние ще продължим да браним с цената на всичко ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР