Изпълнителният комитет на Френската футболна федерация ще се събере на

...
Изпълнителният комитет на Френската футболна федерация ще се събере на
Коментари Харесай

Изпълнителен комитет ще решава съдбата на президента на френския футбол Ноел Льо Грае

Изпълнителният комитет на Френската футболна федерация ще се събере на 28 февруари (вторник) от 10 часа, с цел да реши ориста на президента Ноел Льо Грае, оповестява вестник " Екип ". Известно е, че Льо Грае е отхвърлен краткотрайно от поста си поради държанието си, което е " несъвместимо с осъществяването на функционалностите му и условието за изрядност ".

В същото време във футболната федерация тече и одит по гледище на спортното министерство на Франция, който ще бъде подготвен преди края на месеца. Събирането на 12-е членове на Изпълнителния комитет в началото бе планувано за 17 февруари, само че някои от тях нямаше да могат да участват на тази дата, защото са във почивка. Очаква се на 28 февруари Ноел Льо Грае да бъде дефинитивно отхвърлен от поста си, което ще му попречи да се кандидатира и в Изпълнителния комитет на ФИФА.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР