Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след откриването на

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след откриването на
Коментари Харесай

Филип Филипов: Всичко за новия стадион на ЦСКА върви по план

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва след откриването на формалния магазин на " алените " на стадион " Българска войска ".

Ето какво сподели той пред медиите:

" След много компликации и перипетии имаме опция да отворим краткотраен магазин. Очаква се построяването на нов стадион, в който ще има магазин, музей, само че на почитателите на ЦСКА е нужно да имат опция във всеки един миг да си закупуват продукти във физически магазин. За стадиона всичко върви по проект.

Последните два мача тимът сподели друго лице, експанзия, неотстъпчивост, темперамент, предпочитание за победа. Това е значимо за ЦСКА. Играем добър футбол. В клубния уебсайт ще излезе информация за Бамба и други футболисти. Тази заран всички упражняваха обикновено ", добави изпълнителният шеф.

С отварянето на магазина имахме много компликации. Различни разрешителни не ни разрешиха да го открием по-рано. Готов е от една година. Единствената цел на магазина е да улеснява почитателите. Работното време ще излезе в уеб страницата. В деня на мачовете ще бъде удължено. Няма никакъв спор с магазина на почитателите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР