Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов нямаше как да

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов нямаше как да
Коментари Харесай

Гьонов за Бербатов и Младенов: Това е начинът и пътят към едно истинско обединение на феновете

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов нямаше по какъв начин да не бъде удовлетворен след успеха с 1:0 над Левски на старта на новия сезон в efbet Лига.

Мачът беше изгледан от двама любимци на „ алена “ България в лицето на Димитър Бербатов и Стойчо Младенов, а Гьонов сподели още, че се надява това да е методът и пътят към едно същинско обединяване на почитателите.

„ С оглед представянето на нашия тим, изключително през второто полувреме, мисля, че повече заслужавахме успеха. Като цяло един равносилен мач. Този мач няма по какъв начин да не бъде по-емоционален от всички останали. Левски постоянно е безконечният зложелател. Това е доста значима и скъпа победа, само че шампионатът занапред стартира “.

„ Целите са победа във всяка една среща на тима. Плюс това не е единствено Любо, а цялостен екип от съзвездия, които му оказват помощ, с цел да има този тим, който видяхте през днешния ден да побеждава “.

„ Няма метод митове и имена като тях да не дават спомагателен тласък както на публиката, по този начин и на футболистите и треньорите. Аз съм удовлетворен и благополучен. Видяхте какъв брой доста хора имаше през днешния ден армейци червени. Надявам се, че това е методът и пътят към едно същинско обединяване на почитателите “, съобщи Гьонов след триумфа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР