Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, взе участие в

...
Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, взе участие в
Коментари Харесай

Филипов: Саша Илич спокойно може да играе за ЦСКА през пролетта

Изпълнителният шеф на ЦСКА – Филип Филипов, взе присъединяване в приятелския мач против Левски, който се игра под надпис “Обединени в грижа за мъжкото здраве ”.

След края на срещата Филипов показа, че няма нищо неприятно „ сини ” и „ червени ” да се сплотяват за благотворителни дела, макар спортното съревнование на терена.

В срещата взе присъединяване и старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, който бе засипан с похвали за формата си.

" Получи се прекрасен празник с доста голове. Видяха се хубави осъществявания и от лекарите, и от някогашни футболисти. Между Левски и ЦСКА има дълго спортно съревнование, само че е доста хубаво да се сплотяват за благотворителни дела.Саша Илич умерено може да играе в ЦСКА напролет. Показа доста положителни умения и добра кондиция ", сподели Филип Филипов.

Той се надява ЦСКА да резервира отличната форма и през пролетния полусезон.

" През пролетта ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. Относно градежа на новия стадион - всичко се прави както би трябвало. Вървим малко по малко. Надявам се да не срещнем спънки, тъй като ЦСКА желае да построи прекрасен, съвременен европейски стадион. Няма нищо по-хубаво феновете да отидат на мача и да се усещат удобно ", сподели Филипов.

Чуйте още от Филип Филипов в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР