Изпълнителният директор на Милан - Марко Фасоне, засипа със суперлативи

...
Изпълнителният директор на Милан - Марко Фасоне, засипа със суперлативи
Коментари Харесай

Шеф в Милан: Можем само да свалим шапка на Гатузо

Изпълнителният шеф на Милан - Марко Фасоне, засипа със суперлативи играта на тима и по-конкретно треньора Дженаро Гатузо. " Росонерите " победиха през вчерашния ден Рома посред " Олимпико " с 2:0 и са в серия от 12 мача без загуба във всички шампионати.

" Гатузо прави доста семпло нещата, като треньор с огромен опит. Може би не чакахме това, единствено можем да му свалим шапка! Искам да поздравя и спортния шеф Масимилиано Мирабели, който ме убеждаваше да назначим Гатузо. Дали ще остане? В края на сезона ще забележим какви са резултатите и ще решим. Ние имаме спогодба с него, намираме се в прелестни връзки ", съобщи Фасоне.

" Не желаеме да урочасваме нещата, по тази причина няма да приказваме за бъдещето. Концентрираме се за мачовете с Лацио и Интер. Рино се потвърди като доста надарен треньор. Най-изненадани бяхме от това какъв брой бързо той съумя да стегне тима и да реализира резултати. Момчетата имат вяра в него, нещата са изменени, а успехите донесоха още самочувствие. Винаги сме вярвали в задачата да бъдем в Топ 4, тъй като във футбола в никакъв случай нищо не се знае ", добави шефът в Милан.

 Милан победи Рома с 2:0 като посетител
Възходът на Милан при Гатузо продължава

" Росонерите " биха и Рома
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР