Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не пожела да внесе

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не пожела да внесе
Коментари Харесай

Петричев: Водим разговори с Мисиджан, но драма няма - Първа лига



Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев не пожела да внесе изясненост по тематиката Върджил Мисиджан, при завръщането на „ орлите” от Турция. Футболистът отпадна от групата на разградчани за гостуването на Истанбул Башакшехир, което провокира голям брой спекулации в медиите. Двубоят от груповата фаза на Лига Европа приключи при тъждество 0:0.

Силен Лудогорец пропусна да превземе Истанбул

“Аз съм удовлетворен от резултата. Останах с усещането, че и нашите последователи също са удовлетворени, тъй като получих много позвънявания. Всички са удовлетворени от метода, по който игра Лудогорец. След като сме доставили наслаждение на почитателите, няма по какъв начин да не сме доволни”, сподели Петричев.

„ Аз ви споделих и преди, че това е една доста тежка група от ранга на Шампионската лига, тъй че всяка неточност може да се окаже съдбовна. За мен постигнахме един добър резултат в Истанбул против тима, който импровизирано се сочеше за любимец в групата. Очевидно групата ще е доста завързана, само че както сподели нашият старши треньор, разковничето ще е в мача с Хофенхайм, който е на 28 септември в Разград”, добави той.

Херо разкри за какво Мисиджан е отвън групата

„ Това са вътрешно клубни неща, които не бих желал да разясня. При всички случаи мога да ви кажа, че драма няма. Най-вероятно в този момент ще се появят извънредно доста версии какво се случва. Имаме си диалози с Върджил Мисиджан. Треньорът на отбора към този момент сподели, че има и спортно-технически причини”, сподели още изпълнителният шеф на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР