Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви официално раздялата с

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви официално раздялата с
Коментари Харесай

Левски се побългари сериозно след чистката

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи публично раздялата с 11 футболисти по време на представянето на новия ментор Петър Хубчев. Абсолютно всички са чужденци, а за някои от тях се знаеше от дълго време, че си потеглят от "Герена ".

След раздялата с толкоз доста играчи, информация демонстрира, че "сините " все още разполагат с 20 футболисти. Други четирима са преотстъпени чартърен до 31 май и се чака да се върнат или най-малко занапред ще се реши ориста им.

От въпросните на процедура 24 футболисти с контракти, едвам шестима са чужденци, което прави 25% от общия състав. Иностранците са Хали Тиам, Нуно Рейш, Холмар Ейолфсон, Паулиньо, Давиде Мариани и Еркебулан Сейдахмет. Съдбата на последния също към момента не е ясна.

От останалите, юноши на тима са 11 души: Иван Горанов, Николай Михайлов, Петър Иванов, Живко Миланов, Томислав Папазов, Деян Иванов, Мартин П. Петков, Мартин Д. Петков, Илия Юруков, Николай Кръстев, Станислав Иванов. Към тях прибавяме и завръщащият се след наеми квартет Илия Димитров, Атанас Кабов, Ивайло Найденов и Алекс Боримиров. Валери Божинов, Мартин Райнов и Станислав Костов са останалите трима в състава.

Така към този миг управлението извършва обещанието си да залага единствено на класни чужденци и на момчета, израснали в школата на "сините ". Оттук-нататък обаче следва лятната селекция и ще е забавно какви нови имена ще дебаркират на "Герена ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР