Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и мажоритарният собственик Наско

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и мажоритарният собственик Наско
Коментари Харесай

Павел Колев: Обявяване на несъстоятелност ще бъде неизбежно, ако ситуацията не се промени

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев и мажоритарният притежател Наско Сираков дадоха взаимна конференция, на която разкриха проектите на клуба за справяне с сложната финансова обстановка. В началото на брифинга беше показан и специфичен видеоклип, в който известни български персони, почитатели на Левски, приканват последователите да поддържат клуба, с цел да не изчезне. Сираков насочи и зов за поддръжка към българите, живеещи в чужбина.

" Малко над 300 са продадените абонаменти карти. Горе-долу по 100 дневно. За първа година направихме по този начин и българите в чужбина да си закупуват абонаментни карти. Идеята на този клип беше да се обърнем към всички тези, над 1 млн. българи, живеещи в чужбина. Те и до този миг се включваха интензивно. Обаждаха ни се от Америка, Австралия... В Европа знаем, че съвсем на всички места има левскари. За всички е ясно, че обстановката в Левски е такава, че разчитаме на това, което клубът може да визиите на почитателите си като артикул ".

" Разтрогването на контракта за неизплатено обезщетение не може да стане автоматизирано. Има писмо, съобщение, след което тече срокът. По отношение на несъстоятелността - не е правилно, че Левски не е правилен към сътрудниците си. Благодарение да дарителската акция и продажбата на продукти във почитател магазина, ние се отчитаме всеки месец. Изключително правилен длъжник сме към всички наши сътрудници. Нещо, което обратно във времето не е било по този начин. Конкретен период за подаване на молба за неплатежоспособност няма. Това в някой миг ще стане неизбежно, в случай че обстановката в клуба не се промени. В някой миг ще би трябвало да се случи и този миг не е надалеч. Конкретна дата няма ".

" Основната цел на този клип е даде нов подтик на дарителската акция. Притеснени сме от генералното състояние на клуба. Дарителската акция е обикновено да има пикове и спадове. Ако сте обърнали внимание на доклада за месец юни, част от приходите са пристигнали от почитател магазина. По-голям резултат ще се види през юли, защото ще дойдат доходи от друга акция - " Дарителите ". Проблемът е, че опциите на хората сега са такива, че могат да оказват помощ на клуба, само че това не е задоволително. Всеки един контракт е от голямо значение освен финансово, а и като знак, че марката Левски провокира интерес ". Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР