Изпълнителният директор на Градски транспорт” във Варна Злати Златев разкри,

...
Изпълнителният директор на Градски транспорт” във Варна Злати Златев разкри,
Коментари Харесай

Във Варна дават 1400 лв заплата за шофьор на автобус, желаещи няма

Изпълнителният шеф на " Градски транспорт” във Варна Злати Златев разкри, че предприятието е изправено пред сериозен проблем. По Българското национално радио той съобщи, че не доближават водачи за общинския транспортьор .
" В момента търсим фрагменти. Много от водачите са към този момент в преклонна възраст. Средната заплатата за специалността в " Градски превоз " е 1300-1400 лева . ", добави Златев.
По думите му, различен значителен проблем сега са ремонтите на пътна мрежа , които затрудняват естественото пътешестване на рейсовете.
" Това, което мога да заявя сигурно е, че тапите и променените направления водят до неспазване на разписанията. Трафикът би трябвало да се възстановява, когато се открие бул. “Васил Левски”. Поне по този начин се надяваме. Също по този начин би трябвало да се знае, че в случай че се постанова пасажерите да се реалокират от един рейс на различен, те няма да си закупуват нов билет. " посочи изпълнителният шеф.
Златев разясни, че следва приемане на нова транспортна скица, само че не се знае дали ще има автобусна линия от автогарата до най-голямата болница в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР