Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге направи традиционното си

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге направи традиционното си
Коментари Харесай

Румениге е доволен: Наложихме доминация, каквато не е имало в Германия

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге направи обичайното си коледно послание към почитателите на тима. В него той дефинира отиващата си година като сполучлива за баварците и изрече голямата си признателност към Юп Хайнкес, който преобрази отбора, откакто се завърна на треньорския пост на мястото на уволнения Карло Анчелоти.

" Можем да сме удовлетворени от 2017 година. През лятото отпразнувахме петата си поредна купа в Бундеслигата - това е историческо достижение! Такава доминация на Байерн не е имало даже през " златната епоха " от 70-те. И ние сме подготвени да продължим тази серия ", заявява Румениге.

" За седма пореднна година сме есенен първенец, като имаме 11 точки преднина в класирането. Считам, че това е грандиозно! В Шампионската лига и Купата на Германия също се движим по проект. Затова желая от цялото си сърце да благодаря на тима ", продължи някогашният немски национал.

" Особени благодарности към Юп Хайнкес и треньорския щаб. Юп сътвори необикновен поврат. С него спечелихме 15 от 16 вероятни мача. убеден съм, че след зимната пауза той ще продължи да развива отбора, макар че този път подготовката ще е по-кратка. Бих желал да благодаря и на Карло Анчелоти, който в края на предишния сезон ни донесе към този момент упоменатата пета поредна купа ", добави Румениге. Бундеслига 17 кръг, събота 16 декември  Щутгарт 0:1краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР