Изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор Любомир Петров погази мъжката

...
Изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор Любомир Петров погази мъжката
Коментари Харесай

Радостин Василев: Изпълнителният директор на БСТ Любомир Петров погази мъжката си дума

" Изпълнителният шеф на Българския състезателен тотализатор Любомир Петров погази " мъжката " си дума и обратно на казаното пред медиите на 17.01.2022 година, че няма да апелира освобождението на остарялото управление на БСТ и вписването на новото, през днешния ден е подал тъжба до Софийския градски съд с искане за прекъсване на регистърното произвеждане (вижте видеото към публикацията). " Това разяснява министърът на младежта и спорта Радостин Василев в своя Фейсбук профил.

От поста му излиза наяве, че " от определението на Софийския градски съд, с което е спряно регистърното произвеждане по вписването на новоизбраните членове на Управителния съвет на Българския състезателен тотализатор, излиза наяве, че на решаващия състав на съда му е било служебно известно предишно искане до съда, което е от същата дата, със същото наличие, като по това предишно искане различен състав на Софийския градски съд, по-рано през същия ден, към този момент е постановил отвод по настояването за прекъсване на вписването на новите членове на Управителния съвет. "

Василев написа, че " Дори и в отдалечен Китай още веднъж станах очевидец на невижданите опити на едни лъжци да се гаврят с Българския състезателен тотализатор и със орисите на неговите съзнателни и доблестни чиновници, от които получаваме десетки сигнали за злоупотреби и репресии в тотализатора. "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР