Изпълнителният директор на Ангел Петричев коментира състоянието на отбора и

...
Изпълнителният директор на Ангел Петричев коментира състоянието на отбора и
Коментари Харесай

Петричев: Не познавам отбор в света, който да няма сътресения, когато преминава през такава промяна

Изпълнителният шеф на Ангел Петричев разяснява положението на тима и усещанията си от успеха на отбора над. “Орлите” се постановиха с 3:0 като посетители и се откъснаха на първата позиция в класирането на efbet Лига.

“Важна победа за нас поради последните събития и спадналото въодушевление. Днес бе значимо да победим. Бяхме наясно, че се изправяме против един тим във напредък и е със съществени упоритости. Блгадорая на момчетата за този мач и за резултата.

Лудогорец се намира в един временен интервал. Не познавам тим в света, който да прави такава смяна и да няма разтърсване. Интегрираме доста нови момчета. За мен е напълно обикновено. Някои от нещата, които се случват, сме ги очаквали. Проблемите си ги знаем и ще работим за тяхното премахване. Призовавам всички хора, които обичат Лудогорец да проявят самообладание. Знам какъв брой е мъчно да се минава през промяна на поколенията. Скоро Лудогорец ще бъде същият, какъвто беше.

Към всеки футболист би трябвало да се подхожда самостоятелно и откакто даден футболист е притеглен, той заслиужава това. Ние не вземаме инцидентно играчи. Някои се интегрират по-лесно, други по-трудно. Виждате обстановка и с ковид е необикновена. Не сме провели и кой знае какъв брой постоянна подготовка. Необходимо е време. Продължавам да бъда оптимисти, знам какви са проблемите и по какъв начин да ги решим.

Лош старт в Лига Европа. Мисията наподобява мъчно допустима, само че е в нашето ДНК да се борим до последно. Тези мачове ще ни оказват помощ да приключим по-бързо този развой на преход и ще изиграят позитивна роля. В избрани моменти загатваме за много сериозен капацитет, би трябвало ни неизменност.

Генчев се почувства зле здравословно и поради обстановка ние си спазихме протокола. Той не пътува с тима, следва да забележим дали става дума за ковид или нещо друго. Тези две седмици са значими за нас и той има неща, които желае да реализира в тренировки”, съобщи Петричев.
efbet Лига 12 кръг, неделя 8 ноември  ЦСКА 1948 0:3краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР