Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП лъжат, че ще управляваме заедно

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на Българска социалистическа партия за допустимо съдружно ръководство сред двете партии, оповестиха от ръководещата партия.

Повод за реакцията са думите на заместник-председателя на Националния съвет на Българска социалистическа партия Кирил Добрев за допустимо взаимно ръководство. В телевизионно изявление през вчерашния ден, Добрев съобщи: „ Нормално е, в случай че Българска социалистическа партия бъде първа политическа мощ да предложения ГЕРБ. Нормално е, в случай че ГЕРБ се съгласи, да търсим способи за решение. “; „ Днес се разминаваме, отново споделям – през днешния ден се разминаваме, след три години може да се съберем “.

"За следващ път заявяваме изрично, че за ГЕРБ е невероятно и недопустимо да ръководи дружно с Българска социалистическа партия. Никога и под никаква форма сходна коалиция не е била обсъждана нито вътре в ГЕРБ, нито с представители на Българска социалистическа партия. Изпълнителният комитет предложи на Националното заседание на 26 ноември да одобри експлицитна декларация, в която се споделя, че партията няма да ръководи дружно с Българска социалистическа партия ", споделиха от ГЕРБ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР