Изпълнителна агенция Автомобилна администрация“ започна проверки на всички автобуси, извършващи

...
Изпълнителна агенция Автомобилна администрация“ започна проверки на всички автобуси, извършващи
Коментари Харесай

Проверяват всчики училищни автобуси

Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ стартира инспекции на всички рейсове, извършващи транспорт на деца и възпитаници преди началото на образователната година. Това е част от ограниченията за възстановяване на сигурността и сигурността на децата и учениците, оповестяват от ИААА.

От през днешния ден до 14 септември инспекторите на ИА “Автомобилна администрация ” ще извършат предпазен надзор във компаниите, които ще транспортират деца през новата образователна година. Основната цел на тази част от инспекцията, е да се ревизират превозвачите дават отговор ли на всички условия, както и да се обърне внимание на техническото положение на транспортните средства и готовността им да транспортират учениците. При установени пропуски ще бъдат издавани наставления за отстраняването им. 

От първия образователен ден до 21 септември инспекциите ще продължат и на пътя, като инспекторите ще наблюдават за техническото положение на рейсовете, валидността и съществуването на нужните документи за осъществяването на транспортите, както и дали са изпълнени направените наставления.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР