Изпълнителката на „Неблагодарен“ от две седмици посещавала психолог, който й

...
Изпълнителката на „Неблагодарен“ от две седмици посещавала психолог, който й
Коментари Харесай

Андреа на антидепресанти! С Кобрата продължават да лъжат, че са заедно

Изпълнителката на „ Неблагодарен “ от две седмици посещавала психолог, който й изписал медикаменти за нерви.
Както „ Галерия “ писа, Кобрата и Андреа са разграничени към този момент повече от 2 месеца, само че съзнателно пазят истината в загадка по молба на певицата. Откакто гръмна абсурдът с целувката сред боксьора и журналистката обаче, чалга дивата си скубе косите, че не си е признала обществено за раздялата с Пулев.

„ Денонощно й звънят родни и задгранични публицисти, тормозят я с неуместни въпроси… Дори когато се разхожда по улицата, среща съжалителните погледи на хората “, описват нейни приятелки.

Още когато се разделили с Кобрата, Андреа го помолила да не се схваща, защото от това зависела известността й. Последно време славата на певицата се крепеше единствено на боксьора, защото кариерата й залезе от дълго време. Блондинката обаче не предполагала, че лъжата й ще върви с чифт рога.

„ Шокирана съм. Дори се карахме за това. Той има ужасно възприятие за комизъм и си е направил смешка. Кубрат е жертвата. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкоз зли хора “, разяснява неотдавна Андреа пред британското издание „ Сън “. Певицата няма избор и в този момент повече отвсякога е длъжна да продължи с цирка в отбрана на Кобрата, даже с цената на розовите хапчета.

Междувременно, от ден на ден сътрудници на Пулев застават на негова страна, вадейки кирливите ризи на палавата кореспондентка. Боксьорът пък е безапелационен, че я е целунал на смешка, въпреки Джени да желала доста повече.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР