Изоставеното заведение Венера до Пловдивския униврситет е станало убежище за

...
Изоставеното заведение Венера до Пловдивския униврситет е станало убежище за
Коментари Харесай

Изоставено заведение в центъра на Пловдив - убежище за наркозависими

Изоставеното заведение " Венера " до Пловдивския униврситет е станало леговище за наркозависими. Ежедневно руините, останали от масите пред обекта, се трансформират в " клинична пътека " за инжектиране на следващата доза. 
Прочетете още
Само преди седмица TrafficNews алармира за казуса, а през днешния ден с редакцията ни се свърза гражданин на квартала, който разяснява, че ужасяващата картина пред домовете им е всекидневие. 

" Това е гледката ми през прозореца всяка заран тъкмо в 8 часа! Адреса е " Цар Борис III Обединител " 136, а мястото е някогашното заведение “Венера ”. Турникети се стягат, метадон се лее и това пред погледи на минувачи, студенти, коли и деца ", уточни мъжът пред медията ни.



Проверка на  TrafficNews  обаче демонстрира, че според  Регистър на позволения за реализиране на стратегии за лекуване с опиеви агонисти и агонисти-антагонисти на лица, подвластни към опиоиди , който е настоящ към 1 март 2023 година,  няма непосредствен кабинет с лиценз за предложение на метадон на наркозавидими .

Хората от региона обаче са безапелационни, че даже да става дума за метадон, е неприемливо децата им да стават очевидци на хора, които се инжектират на метри от тях. 

Ето ги и кабинетите с позволение: 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР