Изоставахме с 2 гола на почивката, но Мбапе направи нещо

...
Изоставахме с 2 гола на почивката, но Мбапе направи нещо
Коментари Харесай

Френският президент: Мбапе е невероятен, гордея се с него

„ Изоставахме с 2 гола на почивката, само че Мбапе направи нещо извънредно и върна тима в мача. Да, заслугата е на целия състав, само че Килиан беше необикновен! ”

Това сподели френският президент Еманюел Макрон, който изгледа онлайн финала на Мондиал 2022 и незабавно след последния съдийски сигнал слезе на терена, с цел да успокоява футболистите.

Те защитаваха трофея си и съумяха да наваксат закъснение от 0:2 против Аржентина, само че в последна сметка изгубиха трагично след осъществяване на дузпи.

„ Мбапе върна пристрастеността в нашия тим и аз в действителност си върнах вярата, че можем да спечелим. Успяхме да създадем още едно знамение в продълженията, имахме и мачбол на Коло-Муани в 123-ата минута, само че.... “

„ Истината е, че Мбапе е страховит футболист и е единствено на 24 години. Напомних му това незабавно след края на финала. Казах му още, че се гордея с него. Той стана голмайстор на това състезание, стигна до край, а  завоюва предходното международно състезание. Но няма да укривам - бях също толкоз печален, колкото и той ", изясни пред медиите Макрон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР