Ние говорим за експертен кабинет в условия на политическа криза

...
Ние говорим за експертен кабинет в условия на политическа криза
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Най-верният ход е с третия мандат да се състави експертен кабинет

Ние приказваме за експертен кабинет в условия на политическа рецесия като единствения вероятен излаз за излизане от рецесията и връщане на доверието на жителите към хората, на които те са делегирали доверие в Народното събрание. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на„ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов при започване на консултациите с президента Румен Радев.

“Един кабинет, който извършва авансово декларирана стратегия и я съблюдава и тази стратегия е обществено оповестена преди започването на работата на кабинета, в случай че той върви по тази стратегия сигурно ще завоюва доверието на жителите, тъй като може би за първи път ще имаме постоянен кабинет, който няма да ги излъже. И партиите, които го поддържат ще си застанат с имената и специалистите зад тази стратегия и ще си носят следствията, в случай че излъжат толкоз брутално за следващ път, сподели Йораднов.

Йорданов посочи, че другите опити за сформиране на политически кабинети съгласно тях не са работещи.

" Видно е, че с първия и втория мандат няма необятна политическа поддръжка. Възможно е, не знаем дали няма да се съберат 121 депутати, само че това няма да е необятна политическа поддръжка. Според нас най-разумният, удобен и правилен ход на Народното събрание е с третия мандат да се пристъпи към разработване на стратегия и съответна експертно държавно управление, което да извършва тази стратегия ", посочи той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР