Изображение radiobg.co.ukИзтребител Су-27 на руските сили за противовъздушна отбрана е

...
Изображение radiobg.co.ukИзтребител Су-27 на руските сили за противовъздушна отбрана е
Коментари Харесай

Руски изтребител прихвана самолет на САЩ и го принуди да се отдалечи

Изображение radiobg.co.uk

Изтребител Су-27 на съветските сили за противовъздушна защита е прехванал над Балтика разследващ аероплан на Съединени американски щати Ар Си-135. Това заяви през днешния ден пресслужбата на съветското министерство на защитата, представена от ТАСС, съобщи Actualno.com. 

Според ведомството средствата за надзор на въздушното пространство на Русия записали над неутрални води в Балтийско море въздушна цел, приближаваща съветските граници. " За прехващане на задачата беше вдигнат изтребител Су-27 от състава на дежурните сили на противовъздушната защита ", уточни министерството. То декларира, че изтребителят на съветските въздушно-космически сили се доближил до американския аероплан на безвредно разстояние и " го разпознал като разследващ аероплан на Съединени американски щати Ар Си-135 ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР