Изображение: Корабът може да изстрелва ракети от небето Но най-значимите

...
Изображение: Корабът може да изстрелва ракети от небето Но най-значимите
Коментари Харесай

Израел-Хамас война: Обединеното кралство изпраща един от най-смъртоносните си военни кораби в Персийския залив, за да възпира подкрепяните от Иран групировки

Изображение: Корабът може да изстрелва ракети от небето

Но най-значимите опити за деескалация на рецесията и за въздържане на Иран пристигнаха от Съединени американски щати, които изпратиха две големи ударни групи самолетоносачи в района и доста извънредно означиха наличието на подводница.

Великобританският HMS Diamond ще се причисли към дългогодишна задача, наречена Операция Kipion, която работи отвън Бахрейн и работи със съюзническите военноморски сили за обезпечаване на спомагателна морска сигурност за комерсиалното мореплаване в Персийския залив и Индийския океан.

Операцията беше изключително дейна през 2019 година на фона на ескалиращото напрежение сред Съединени американски щати, Обединеното кралство и други съдружници с Иран, когато Доналд Тръмп беше президент на Съединени американски щати.

Оборудван с хеликоптер Wildcat, разрушителят на Кралския флот ще се причисли към HMS Lancaster, фрегата вид 23, както и три по-малки минни ловци и помощен транспортен съд на Кралския флот, сподели Министерството на защитата.

Г-н Шапс сподели, че ар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР