Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта. Повечето хора

...
Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта. Повечето хора
Коментари Харесай

Ето 6 причини мъжете да изневеряват

Изневярата е едно от най-непростимите провинения в любовта. Повечето хора не са склонни да простят невярност. Често тя е повода за разлъка и преустановяване даже на дълготрайни бракове. Всеки има своята причина да изневери. С другите сътрудници и самите аргументи не са сходни. Голямо значение има цялостното взаимоотношение в една връзка. Ето няколко аргументи мъжете да изневеряват.

Те търсят излаз
Ако нещата във връзката ви не вървят, сътрудникът ви може да е почнал да ви изневерява, с цел да си откри друга половинка, с която да ви размени. Това е доста постоянно срещана тактика. Никой не желае да е самичък, а и не всички мъже демонстрират задоволително геройство, с цел да се изправят против половинката си и да заявят, че към този момент не я обичат и просто си потеглят. Повечето мъже, а и дами избират да намерят различен сътрудник преди да зарежат сегашния. Една от аргументите да ви изневерява е тази.

Той търси по-дълбока връзка
Понякога връзката се изгубва някъде по пътя. С времето сътрудниците се отдалечават. Ако мислите, че единствено дамите имат потребност от дълбока прочувствена връзка, грешите. Мъжете имат не по-малко потребност от дълбочина в връзките си с нежната си половинка. Когато по някаква причина те усетят, че тази връзка е нарушена, стартират да я търсят на друго място.

Той има социопатски или нарцистични пристрастености
Изневерите, изключително в случай че са серийни и сътрудникът ви не демонстрира никакво страдание за тях, не се извинява, може да са подтикнати от някои отклонения в характера. Социопатите и нарцисите изневеряват доста постоянно и един от белезите за това е неналичието на страдание за стореното. По-скоро ще ви изкарат вас отговорни непременно. Ще ви накарат да повярвате, че сте ги подтикнали да го създадат с държанието си.

Отмъщение
Мъжете са импулсивни същества. Те работят на мига, доста постоянно и без да мислят. Склонни са да се поддават на моментните страсти. Ако сте изневерили на колегата си, не се чудете, в случай че и той го е направил при първа опция. Това може да е чисто и просто възмездие.

Силен стрес
Стресът може да повлияе по друг метод на мъжете. Някои изпитват потребност да разхлабен надалеч от най-близкия си човек, а точно от колегата. Затова избират да се провиснал в прегръдките на друга жена.

Търси утвърждение
Ако по някаква причина сътрудникът ви не се усеща оценен уместно от вас, не му вършиме задоволително похвали, не му показвате, че се гордеете с него и го харесвате, обикновено е той да пожелае да усети всичко това. Затова стартира и да го търси при друга жена или други дами в най-лошия случай. А в доста случаи виновността въобще не е в нежната половинка. Някои мъже повдигат егото си, изневерявайки и то без да има някаква директна връзка с актуалните им връзки. Те просто имат потребност да валидират мъжкото си его.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР