Изненадващо, предпочитаните храни наистина могат да кажат много за личността

...
Изненадващо, предпочитаните храни наистина могат да кажат много за личността
Коментари Харесай

Тези храни се ядат само от хора с ниско самочувствие – вие един от тях ли сте?

Изненадващо, желаните храни в действителност могат да кажат доста за личността на човек

„ Кажи ми какво ядеш и ще ти кажа кой си “ – модифицирана версия на известната фраза идеално удостоверява обстоятелството, че храните, които ядем, въздействат на нашето самовъзприятие.

С помощта на храната можете да повишите самочувствието, задоволително е единствено да изключите избрани ястия от диетата си. Кои тъкмо, ще научите от днешната публикация, която подбрахме особено за вас..

Замразена пица

Да, несъмнено, от време на време се случва да нямаме задоволително сили или време да сготвим прясна храна. Тогава на помощ идват полуфабрикатите: замразени котлети, пици и разнообразни хапки. Никой обаче не знае какво в действителност влиза в тези вкусни ястия.

Замразената пица е специфичен случай. Иначе видяно, какво може да не е наред с този съответен артикул? Въпросът е вашето отношение към себе си: готвенето на такава пица също лишава известно време, а от състава на продукта има какво да се желае. Освен това не излиза по-евтино, спрямо домашно приготвената пица.

Спагети за бързо подготвяне

Както знаете, най-лошото нещо в такова ядене са подправките и маслото, с които оферират да го овкусите. Те съдържат огромно количество консерванти, които подсигуряват по-дълъг период на валидност на продукта и го вършат толкоз апетитен. Честата приложимост на такива спагети води до увеличение на телесното тегло и утежняване на благосъстоянието.

Това освен е нездравословно за нашето тяло, само че и способства за понижаване на самочувствието. Защо? Всичко зависи от нашето усещане на този артикул.

Десерти със сурогат на захарта

Разбира се, за мнозина захарта е просто противопоказана по здравословни аргументи. Но има категория хора, които имат вяра, че в случай че желаят да отслабнат, тогава би трябвало да се откажат от сладките храни. Тъй като потребността от нещо вкусно остава, мнозина търсят артикули с фрапантен етикет „ без захар “.

По предписание има доста такива десерти, само че в случай че не съдържат захар, това не значи, че не съдържат други Е-добавки и консерванти, които в доста връзки са по-вредни от „ бялата отрова “. Например палмово масло

Зърнени блокчета

Съществува мнение, че зърнените блокчета съдържат доста потребни неща, само че това не е по този начин. Истински добър артикул ще бъде много безценен за основаване, а този, който е наличен за всички и може да се купи от елементарен супермаркет, е с високо наличие на захар .

Сандвич

Сандвичите постоянно оказват помощ в обстановки, когато не остава време за вкусна и питателна закуска, само че честата им консумация също демонстрира отвращение да се грижите за себе си.

В края на краищата закуската не е просто хранене, тя е цялостен обред, който може да даде подтик на позитивна сила за целия ден.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР