Изненада: БСП-София с ново ръководствоСтоличната организация на БСП вече има

...
Изненада: БСП-София с ново ръководствоСтоличната организация на БСП вече има
Коментари Харесай

Изненада: БСП-София с ново ръководство

Изненада: БСП-София с ново управление

Столичната организация на Българска социалистическа партия към този момент има ново управление. Партията гласоподава ръководител да бъде Диана Тонова.

Коментарите в средите на социалистите са, че след този избор на практика Корнелия Нинова е спечелила войната в БСП-София, изчистила е опозицията и е сменила управлението.

„ Този политически безпорядък, в който живеем, би трябвало да бъде преодолян, а той може да бъде преодолян единствено със мощна социалистическа партия, която да зададе нова посока.

Мисля, че градската организация може да бъде авангард в този миг ”, съобщи Тонова.

По отношение на настоящата политическа конюнктура,

и зависи от ръководителя на Народното събрание по кое време ще бъде плануван.

Предложението на служебния министър председател да поеме и външното министерство Нинова разяснява по този начин:

„ Дали Даниел Митов или Главчев, това е Борисов. Все едно назначават Борисов. Т. е. ГЕРБ ще прави изборите в чужбина и ние не сме съгласни. “

Първоначално претендентите бяха над 10, само че множеството от тях са си създали отказ при започване на съвещанието.

Сред тях са са някогашният водач на социалистите в София Калоян Паргов, депутатите Георги Свиленски и Христо Проданов, юристката и някогашен общински консултант Милка Христова, както и актуалният консултант Иван Пешев.

До вътрешните избори се стигна откакто общинските съветници на Българска социалистическа партия поддържаха претендента за ръководител на Столичния общински съвет на ПП-ДБ-СС Цветомир Петров, с цел да се отпуши работата на СОС след тримесечния блокаж поради неналичието на ръководител.

Това обаче ядоса централното управление и в края на февруари оповестиха, че смъкват доверието си от съветниците и насрочват предварителни вътрешни избори.

В цялата страна структурите на Българска социалистическа партия ще проведат цялостен отчетно-изборен цикъл през есента, който ще приключи с избор на нов ръководител на партията, припомня Епицентър.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР