Изминаха първите два дни от септември, включително и първият работен.

...
Изминаха първите два дни от септември, включително и първият работен.
Коментари Харесай

Новини или Novini – картината на печата за 3 септември

Изминаха първите два дни от септември, в това число и първият работен. Краят на летния сезон към този момент се вижда, само че някои въодушевени министри евентуално още чакат Черноморието да се запълни с туристи. За по-голямата част от популацията следва да се върнат към общоприетия работен развой, останалите - скоро се връщат в Народното събрание. В края на миналия ден пък Мая Манолова разгласи, че ще подаде оставка като омбудсман и ще влезе в конкуренцията за кметското кресло. Какво ни престои в днешния ден, занапред ще разберем. С чаша кафе или без -започваме със утринния обзор на печата.
Вестник " Сега "
Медията обръща внимание на противоречивия закон за горивата. който отнесе доста рецензии поради това, че обслужва огромните компании в петролния отрасъл и цели да изтласка дребните играчи. Той ще претърпи следващи корекции. Този път предложенията за промени идват от министъра на стопанската система Емил Караниколов и евентуално ще отдалечат още повече закона от времето, в което той ще стартира да се ползва на процедура, твърди вестникът.
А също така, вестникът прави и забавна параленост - за разликите в тактиките за локалния избор на ГЕРБ и Българска социалистическа партия.
Вестник " 24 часа "
Централната вест са целите за развиване на София, изложени от проектант Здравко Здравков. София не би трябвало да се уголемява повече по периферията, а да се търси капацитет за развиване в изоставените територии в самия град, декларира лавният проектант на София Здравко Здравков на конгрес за представянето на дълготрайните цели за развиване на столицата до 2050 г.Арх. Здравков изясни, че вместо да разпорежда на някое световноизвестно архитектурно бюро да вземем за пример да приготви нов общ организационен проект, е взето решение за основаване на “Визия за София ”, която да бъде в основата при изработването на генералния проект на града
Вестник " Труд "
На челна страница вестникът преглежда тематиките към Мая Манолова. Катастрофа с две ранени дами беляза старта на акцията на Мая Манолова, написа вестникът, явно в търсене на някакъв символизъм. Вярвате или не, по този мотив от " Труд " са се свързали с астролога Светлана Тилкова – Алена, който търси значение в случая. В момента Манолова е в нейния четвърти житейски интервал, зависим на преобладаващи материални желания и условие да твори единствено позитивна карма, само че първото е съвсем невероятно да се съчетае с второто ”, споделя Алена.
Вестник " Монитор "
Вестникът разкрива, че 61 799 са подадените заявки за смяна на присъединяване и прекачване на средства от един пенсионен фонд в различен. Общият размер на трансферираните средства от началото на годината е 344 383 634 лева, Това демонстрират резултатите от смяната на присъединяване и прекачване на средства на обезпечени лица от един в различен подобаващ пенсионен фонд за второто тримесечие на 2019 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР